Spring til indhold

Accelerators

Accelerators er programmer for startups indenfor en kortere periode (oftest 3 til 6 måneder), hvor der er fokus på at udvikle virksomheden til næste milepæl. Det involverer oftest et intenst forløb, hvor virksomheden bliver klar til at pitche for en række investorer. Acceleratoren har desuden ofte selv mulighed for at investere en sum penge i startupvirksomheden. Accelerators er en måde for startups at få meget mere sparring på sin startupvirksomhed, møde de rigtige mennesker og de rigtige investorer.

Accelerace

Accelerace er Danmarks største acceleratorprogram og investerer op til 3 millioner kroner. Accelerace har en flot track record med blandt andet Trustpilot, Donkey Republic og GraduateLand i deres portefølje. 

Læs mere her

Next Step Challenge

Next Step Challenge er et seks måneders forløb. Elite accelerator programmet fokuserer på virksomheder inden for energiteknologier, turisme og offshore.

Læs mere her

ScaleIt

ScaleIt er et 12 ugers program for danske tech startups med ophold i Silicon Valley. Programmet fokuserer på virksomheder, der skal skaleres internationalt. Her får iværksætteren mulighed for at få konkret feedback fra programmets netværk, mulighed for pitch blandt internationale investorer og klargøring af forretningsmodellen til at gå internationalt. 

Læs mere her

Startupbootcamp

Startupbootcamp tilbyder et 3 måneders program indenfor for eksempel energi, fintech og e-commerce for ambitiøse iværksættere og vækstvirksomheder. Accelratorprogrammet er placeret rundt omkring i verden.

Læs mere her

Green Tech Challenge

Green Tech Challenge er et 12 ugers acceleratorprogram målrettet grønne iværksættere og startups rundt omkring hele verden. Startups, der har deltaget i programmet, rejser i gennemsnit en halv million euro.

Læs mere her

Y Combinator

Y Combinator er formentligt den mest succesrige accelrator på verdensplan. Programmet består af 3 måneder, hvor der arbejdes intensivt med virksomheden med henblik på at være klar til pitch til investorer.

Læs mere

Danish Tech Challenge

Danish Tech Chellenge udvikler 20 udvalgte hardware startups hvert år. Det er et skræddersyet program med 1 til 1 mentorsparring, præsentation for relevante investorer og adgang til netværk.

Læs mere her

Go Grow

Go Grow er et accelerator program på CSE (CBS) for startups med internationale vækstmuligheder. Programmet er for startups på et tidligt stadie og som har ambitioner om internationale vækstmuligheder. Programmet varer over 4 måneder og består af samarbejde mellem mentorer, eksperter, startups og CBS.

Læs mere her

Fintech Lab

Fintech Lab er et kontorfælleskab, som ved siden at tilbyder et 3-måneders inkubationsprogram.

Læs mere her

StartupLab

StartupLab er et acceleratorprogram/kontormiljø i Aarhus fordelt på 3 lokationer med fokus på IT, Cleantech og Sundhed. Programmet tilbyder mentorer og faglig sparring, samt fysiske rammer for din virksomhed.

Læs mere her

Odense Robotics Startup Hub

Odense Robotics Startup Hub er et acceleratorprogram på Teknologisk Institut. Her får iværksætterne adgang til verdensledende eksperter inden for robotteknologi, mentorer, investorer, teknologier og arbejdspladser i kernen af Danmarks robotindustri.

Læs mere her