Spring til indhold

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing er en markedsføringsform, der baserer sig på en performancebaseret afregningsmodel. Det betyder i praksis, at annoncørerne ikke betaler for annoncerne, medmindre de performer ud fra et specifik parameter. Det kan for eksempelvis være på en kommissionsbaseret afregningsmodel, hvor annoncørerne betaler 10 procent af omsætningen en annoncerer generer eller en leadbaseret prismodel, hvor der for eksempel betales 100 kroner pr. lead. Affiliate marketing kan derfor være en meget attraktiv markedsføringsmodel, da den som udgangspunkt er “no cure no pay”-baseret.

Adtraction

Adtraction er Nordens største affiliatenetværk. De har højt fokus på store kunder og kvalitetsaffiliates på tværs af deres mange lande. Som annoncør får du god service og hjælp til at gro, så du ikke selv behøver aktivere affiliates, men i stedet kan fokusere på det, som du er bedst til.

Læs mere her

Partner-ads

Få mere ud af dine markedsføringspenge. Med affiliate marketing hos Partner-ads får du nye kunder på ren salgsprovision, uden oprettelsesgebyr og månedlige udgifter. Lad Partner-ads dygtige affiliate partnere promovere din virksomhed.

Læs mere her

Adservice

Adservice er ét af nordens største og førende affiliate netværk og tilbyder blandt andet en personlig Publisher Manager, udbetalinger til tiden, samt adgang til en række af værktøjer, der kan forøge dine affiliate indtægter.

Læs mere her

Digital Advisor

Digital Advisor er et nordiskbaseret affiliate netværk med mere end 1.700 publishers og 700 annoncører.

Læs mere her