Spring til indhold

Amazon markedsføring

Amazon markedsføring kan enten omfatte en strategi for salg af produkter, søgemaskineoptimering af dine produkter på Amazons søgeresultater eller annoncering på Amazon. Derfor er det både muligt at forsøge at implementere en søgemaskinestrategi, som får dine produkter højest på Amazon eller at købe sig via Amazons annoncesystem. Amazon er blevet den helt store spiller i verden inden for salg af produkter online, og derfor kan det være den helt rigtige strategi at etablere sig som produktleverandør til markedspladsen.

Kompetencekanalen

Kompetencekanalen tilbyder økonomisk overblik, søgeordsanalyse, opsætning af Amazon Seller, rådgivning i processen mellem Amazon og jer samt vedligeholdelse af annonceringen på Amazon.

Læs mere her

Obsidian

Obsidian hjælper virksomheder med både onboarding og oprettelse af virksomhedens produkter, samt markedsføringen af produkterne på Amazon. Derudover fungerer Obsidian typisk som sparringspartner for virksomheder, som har brug for rådgivning i forbindelse med salg og markedsføring af produkter på Amazon.

Læs mere her

Wemarket

WeMarket hjælper og rådgiver virksomheder gennem processen at blive at blive produktleverandør til Amazon.

Læs mere her

Novicell

Novicell hjælper virksomheder med at afklare om Amazon er match for deres virksomhed. I så fald, hjælper Novicell virksomheder med etablere sig på Amazon, samt optimerer markedsføringen og salget.

Læs mere her