Spring til indhold

B2B markedsføringsstrategi

Karakteriserende ved B2B markedsføring er, at der er meget længere salgscyklusser sammenlignet med B2C, fordi virksomheder ikke foretager overvejede købsbeslutninger. B2B markedsføring og salg er derfor en længerevarende proces, og uden et systematisk og struktureret markedsføringsstrategi og salgsopsætning, risikerer man ikke at få succes med sit salg.

WEB2MEDIA

WEB2MEDIA hjælper med at udarbejde og sammensætte digitale B2B markedsføringsstrategier og bistår også strategisk, taktisk og teknisk rådgivning, som resulterer i brand awareness og opsætning af målrettede kampagner.

Læs mere her

KompetenceKanalen

Igennem mange år har KompetenceKanalen A/S hjulpet ambitiøse danske virksomheder med at få succes med B2B marketing. Vores erfaring viser det er meget vigtigt at planlægge sin B2B marketing strategi grundigt, for at konstruere netop det setup der passer til jeres kunder og deres købsbehov.

Læs mere her

Kynetic

Kynetic har mere end 15 års erfaring inden for udvikling af B2B markedsføringsstrategier, og hjælper virksomheder med at implementere og AI, automation og data inden for B2B markedsføring.

Læs mere her

Mindmill

Mindmill udarbejder digitale strategier ud fra data, fakta og analyser, der skaber synlighed i markedet for din virksomhed og som genererer salgskvalificerede B2B leads.

Læs mere her