Spring til indhold

Business angel netværk

Et business angel netværk er et netværk bestående af af business angels. Business angels investerer i nyopstartede virksomheder og hjælper med at give adgang til netværk, viden og kompetencer. Business angels har oftest selv stiftet sin egen virksomhed og har haft succes med det. Fordelen ved at benytte et business angel netværk er, at du kan rette henvendelse til flere business angels på samme tid.

Keystones

Keystones er en organisation, der hjælper iværksættere mod betaling med sparring og kapital. Netværket består af 300+ business angels. Processen for at opnå funding i Keystones er inddelt i fire faser: Kvalificering, udsendelse, pitch og dealmaking. I kvalificeringen screener Keystone virksomheden og virksomheden deltager i workshops og sparring om forløb, materiale, strategi mv. Herefter bliver grundbeskrivelsen af virksomheden udsendt til netværket. Efterfølgende vil virksomheden gennemgå pitchtræning og have et dedikeret møde med interesserede investorer. Dealmaking vil handle om forhandling, termsheet og due diligence. Business angels i Keystones kigger primært på startups, som har opnået MVP (minimal viable product).

Læs mere her

DanBan

DanBan er et business angel netværk bestående af 150+ business angels og har en platform, der hedder Startup Includer, hvor iværksættere kan uploade deres forretningsplan og søge business angels til at finansiere dem. Kravene for at søge funding er, at der minimum skal være to stifere, virksomheden skal være baseret i norden, pre-money valuation skal være på mindre end 30 millioner kroner, virksomheden skal have Minimum Viable Product (MVP) og have de første betalende kunder eller pilot-kunder.

Læs mere her

Business Angels Syddanmark

Business Angels Syddanmark er en organisation bestående af business angels og familiefonde i Syddanmark. Netværket søger startups, som har et færdigudviklet produkt eller service, har en skalérbar forretningsmodel (It, industri, cleantech), har de første betalende kunder, har behov for risikovillig kapital mellem 0,5 til 5 millioner kroner, hvor kapitalen skal bruges til udvidelse af forretningen, opnå internationalisering, mere salg og mere markedsføring. Endvidere skal kapitalen ikke anvendes på produktudvikling, virksomheden skal være geografisk beliggende i Syddanmark og kapitalen, der tilføres, skal kunne løfte virksomheden til et nyt niveau.

Læs mere her

Investér i Trekantsområdet

Investér i Trekantsområdet tilbyder matching med 15 business angels og 20 mentorer bestående af professionelle erhvervsfolk. Kriterierne for matchmaking er, at virksomheden skal have et vækstpotentiale, forretningsmodellen skal være skalérbar og idegrundlaget skal være klart defineret.

Læs mere her

Kompetence Invest

Kompetence Invest investerer meget bredt, men i virksomheder, der har POC og POS (Proof of Concept og Proof of Sale).

Læs mere her

CVX

CVX matcher startups med investorer. Det koster 5 procent af den tilførte kapital, såfremt det lykkes CVX at hjælpe med at tilføre virksomheden kapital og kompetencer.  

Læs mere her

Investor Fight Club

Investor Fight Club er et business angel netværk beliggende i Aarhus, som har 14 aktive investorer.

Læs mere her

Venture City Horsens

Venture City Horsens er en organisation, som tilbyder både mentorer og business angels til startups. Kravene er, at iværksætteren har en forretningsidé og der er arbejdet seriøst med denne. Virksomheden skal være beliggende i Horsens-området.

Læs mere her