Business Angel Netværk

Et business angel netværk består af en række af private investorer, som sammen eller alene investerer i startups. Business angels tilbyder ofte mere end blot penge, men også kompetencer, viden og netværk. Modsat de fleste institutionelle investorer er vilkårene for investeringen oftest ret lempelige. Find dine muligheder for at søge kapital blandt de danske business angels netværk herunder.

NetværkBeskrivelseLæs mere
KeystoneMere end 300 business angelsLæs mere
DanBanDanmarks største netværk over business angelsLæs mere
Investor Fight ClubInvestor klub i AarhusLæs mere
Business Angels SydBusiness Angel netværk i SyddamarkLæs mere
Venture City HorsensBusiness Angel netværk i Horsens områdetLæs mere
Investér i TrekantsområdetBusiness Angel netværk i TrekantsområdetLæs mere
Kompetence InvestBusiness Angel med mere end 15 angelsLæs mere

Hvilke krav har de nævnte business angel netværks?

De fleste business angel netværks har minimumskrav til de startups, der søger kapital hos dem. Du kan læse mere om disse krav herunder.

Keystone

Keystone hjælper iværksættere og startups med at finde kapital og sparring mod betaling. Keystone har fire grundlæggende faser:

  1. Kvalificering: Virksomheden bliver kvalificeret og gennemgår et forløb, hvor virksomheden modtager sparring på materiale, pitch og strategi.
  2. Udsendelse: Beskrivelsen af virksomheden bliver udsendt til netværket.
  3. Pitch: Virksomheden modtager pitch-træning og påbegynder møder med interesseret investorer.
  4. Dealmaking: Forhandling og due diligence.

Minimumskravet for startups, der søger kapital hos Keystone er, at de har har opnået MVP (minimal viable product) og har minimum to foundere.

Danban

DanBan består af mere end 150 business angels, som investerer i startups. Iværksættere har mulighed for uploade deres forretningsplan og søge business angels som investorer.

Minimumskravet for startups, der søger kapital hos DanBan er, at de har har opnået MVP (minimal viable product), har minimum to foundere, pre-money valuation skal være mindre end 30 millioner kroner, virksomheden skal være baseret i norden og skal minimum have pilot-kunder eller de første betalende kunder.

Business Angels Syddanmark

Business Angels Syddanmark består af business angels og familiefonde i Syddanmark og investorer i startups, som har et færdigudviklet produkt eller service, en skalérbar forretningsmodel, de første kunder og mangler risikovillig kapital mellem 500.000 kroner til 5.000.000 kroner. Virksomheden skal have lokation i Syddanmark og kapitalen skal kunne løfte virksomheden til næste vækstniveau.

Invester i Trekantsområdet

Invester i Trekantsområdet tilbyder matching med 15 business angels og 20 mentorer bestående af professionelle erhvervsfolk.

Kriterierne for match making for startups er, at virksomheden skal have et vækstpotentiale, forretningsmodellen skal være skalérbar og idegrundlaget skal være klart defineret.

Kompetence Invest

Kompetence Invest investerer meget bredt, når de investerer i startups.

Minimumskravet for startups, der søger kapital hos Kompetence Invest er, at virksomheden skal have opnået POC og POS (Proof of Concept og Proof of Sale).

Investor Fight Club

Investor Fight Club er business angel netværk med lokation i Aarhus. Netværket har 14 aktive investorer.

Venture City Horsens

Venture City Horsens tilbyder både mentorer og business angels til startups.

Kravene er, at iværksætteren har en forretningsidé og der er arbejdet seriøst med denne. Virksomheden skal være beliggende i Horsens-området.

 

 

 

Leave a Reply

Next ArticleMindre investeringsselskaber