Spring til indhold

Casekonkurrencer

Casekonkurrencer er en konkurrence med det formål at løse et problem inden for en given periode defineret af en større virksomhed eller organisation. Casekonkurrencer afholdes oftest på universiteter, fordi de er rigtigt gode til at træne problemløsningskompetencer, forbedre samarbejdsevner og skabe et større netværk. Startups starter oftest med at løse et problem, og derfor er casekonkurrencer også en facilitator for nye startupteams.

Aarhus Case Competition

Aarhus Case Competition er en ugelang case competition for business studerende. Casen varer 30 timer.

Læs mere her

Doing Business In af Djøf

Doing business In er Djøfs årlige case competition og studierejse, hvilket er organiseret af Djøf og fire frivillige i samarbejde med Novozymes og Boston Consulting Group.

Læs mere her

CBS Case Competition

En global Case Competition på 24 timer, hvor fire studerende løser et problem. Foregår digitalt.

Læs mere her

IT Case Competition

IT Case Competition er en case competition henvendt til IT-studerende. Arrangementet varer tre dage, hvor 12 teams har 24 timer til at løse en case.

Læs mere her

oikos Case Competition

Projekterne tager udgangspunkt i fire spor, som hver især er hosted af en virksomhed, der introducerer en unik udfordring. De studerende vil forsøge at løse problemet i løbet af fire workshops over to semestre. Der er fokus på bæredygtighed.

Læs mere her

Polit Case Competition

Polit Case Competition er en case udarbejdet i samarbejde med Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen og workshops med BCG.

Læs mere her

Global Health Case Challenge

Hvert år afholdes en Global Health Case Challenge for alle typer studerende med henblik på at læse en sundhedsmæssig udfordring.

Læs mere her