Spring til indhold

Content marketing

Content marketing er indholdsbaseret markedsføring, som er indhold, der har så høj en kvalitet, at kunderne vælger at læse, lytte eller se det. Content marketing kan for eksempel være en blog, der giver dens læsere værdifuld indhold eller en videoserie hvor din virksomhed deler viden inden for specifikke fagområder. Essensen af content marketing er, at indholdet er så godt, at det markedsfører sig selv. Det vil i praksis sige, at de besøgende vil dele indholdet med andre eller indholdet opnå en højere placering på søgemaskinerne.

Bonzer

I content udarbejder Bonzer indhold baseret på keyword- og markedsanalyser. Hver en content plan er baseret på at møde søgeintentionen. Dette er omdrejningspunktet for al Bonzer’s content creation.

Læs mere her

Somera

Somera udvikler content marketing i fællesskab med virksomheder, der passer til hele kundens købsrejse. Det kan for eksempel værekundecases, blogindlæg eller lange e-mailflows.

Læs mere her

JPO Marketing

JPO marketing udarbejder højkvalitets indhold til hjemmesider eller blog, der tiltrækker relevant trafik med det formål at opnå flere konverteringer såsom signups, leads, visning af demoer og salg.

Læs mere her

Nutimo

Udarbejder indholdsbaseret markedsføring og har blandt andet sin helt egen podcast, som eksempel på hvordan man kan lave indholdsbaseret markedsføring.

Læs mere her