Spring til indhold

CRM System

Et CRM (Customer Relationship Management) er et system til håndteringen af potentielle og nuværende kunder. Med et CRM system kan du påbegynde, udvikle og vedligeholde kunderelationer. Det er muligt at bygge pipelines i CRM systemer, således du har et overblik over din salgs funnel.

Monday

Med Monday kan du effektivt finde nye kundeemner, spore salgsleads og styre kundekontakter. Med Mondays CRM system kan du nemt forudsige omsætninger, generere insights, samt lære, hvor du kan fokusere din salgsindsats.

Læs mere her

Hubspot

Gratis CRM system med E-mail-tracking og -notifikationer, prospekt-tracking, mødeplanlægning live chat med kundeemner. Der er mulighed for tilkøb af mere avancerede funktioner til Hubspot.

Læs mere her

Salesforce

Salesforce er en CRM-platform, som leverer en række integrationer og tilbyder forbedring af din marketing, salg, handel, service og IT. Salesforce anvendes primært af helt store enterprise kunder.

Læs mere her

Simply

Simply er et simpelt CRM system, som gør det muligt at administrere kundeemner, spore kommunikationen med kunderne, samt mulighed for at implementere en række automatiske markedsføringsværktøjer.

Læs mere her