Spring til indhold

Crowdfunding

Crowdfunding er en måde af finansiere (primært) virksomheder, hvor mange personer bidrager med et mindre beløb til for eksempel et nyt produkt, et nyt projekt eller en ny virksomhed. Der findes generelt fire former for crowdfunding, der er donationsbaseret, rewardbaseret, lånebaseret og aktiebaseret crowdfunding. Crowdfunding har i dag ændret sig til at være langt mere end en måde at finansiere et produkt på, men også en metode til at startupvirksomheder kan teste efterspørgsel på deres nye produkter.

Boomerang

Boomerang er en dansk rewardbaseret crowdfunding platform. Her kan både kunstnere, iværksættere, foreninger og andre kreative mennesker rejse penge til realiseringen af nye projekter og ideer fra enkeltpersoner.

Læs mere her

CrowdsWhoCare

CrowdsWhoCare er en dansk crowdfunding og crowfsourcing platform  inden for sundheds- og plejesektoren. Der tages udgangspunkt i kliniske behov, dvs. projekter der befinder sig tidligt i innovationsprocessen.

Læs mere her

Lendino

Lendino er en crowdlending platform, dvs. en markedsplads hvor private og professionelle investorer kan udlåne penge direkte til virksomheder og private.

Læs mere her

Kickstarter

Kickstarter af en amerikansk crowdfunding platform, hvor det er muligt for iværksættere at finde funding til opstart af virksomheder.

Læs mere her

Indiegogo

Indiegogo er en crowdfunding platform, hvor det er muligt at søge om funding blandt crowden.

Læs mere her

Ulule

Ulule er et af de førende crowdfunding platforme i Europa, der har et særligt fokus på kreative, innovative og samfundsgavnlige projekter.

Læs mere her