Spring til indhold

Display annoncering

Google Display annoncering er både banner- og tekstreklamer på Googles displaynetværk og involverer mere end 700.000 applikationer, 2 millioner hjemmesider og eksponerer mere end 90 procent af internettets brugere i verden. Annoncernes vises hjemmesider, apps, mobilsider, YouTube og Gmail.

KompetenceKanalen

Med display annoncering opnår du straks solid og skalerbar eksponering på eksterne hjemmesider. KompetenceKanalen A/S har mange års erfaring, som sikrer dig fuldt udbytte af annoncebudgettet. Vi prioriterer i særlig høj grad de indledende strategiske overvejelser, den helt rigtige opbygning og målretning, for at give dig det største udbytte.

Læs mere her

Obsidian

Obsidian udarbejder en strategi for displayannoncer og displaynetværk med henblik på at optimere din markedsføring, der passer bedst til din virksomheds produkter. Obsidian producerer også banner- og tekstannoncer, samt sikre den mest effektive målretning og løbende optimering af annoncerne og annonceplaceringerne.

Læs mere her

KompetenceKanalen

KompetenceKanalen administrerer annoncer for virksomheder med henblik på at maksimere værdien af hver markedsføringskrone i markedsføringsbudgettet.

Læs mere her

become

Become udarbejder målretningsanalyse, opsætning af Display annoncer, in-market-segments, splittest af bannere, målretninger, samt overvågning af sporing og effekten af display annonceringen på Google.

Læs mere her