Emballagedesign

Emballagedesign er et vigtig element i forbrugsgoder og har til funktion at udtrykke produktets indhold, værdi og brand. Et veludført emballagedesign udtrykker produktets særegenskaber. Emballagen er en del af forbrugerens sidste beslutningsproces og emballagedesignet kan derfor være afgørende for, om forbrugeren vælger at købe produktet.

ON!AD

On!AD hjælper virksomheder med produktudviklingen helt start, og dermed opnår en vigtig forståelse for deres målgrupper og kunder for at kunne designe emballagen til produkterne. Foretager blandt andet analyser, markedsrapporter og blindtest.

Læs mere her

Kong Gulerod

Kong Gulerod er en reklamebureau, som blandt andet udvikler og designer emballager til produkter ud fra funktionalitet, brugeroplevelse og æstetik.

Læs mere her

Brand Surface

Brand Surface hjælper virksomheder med at udvikle emballagedesigns, der skiller sig ud fra mængden og er med hele vejen fra konceptudvikling, grafisk udvikling og færdiggørelse af trykfiler til producenten.

Læs mere her

Camelon Creatives

Camelon hjælper virksomheder med at skabe emballagedesigns til produkter, der differentierer sig fra konkurrenterne, har det rigtige budskab og som har et funktionelt design, der retter sig mod forbrugernes præferencer.

Læs mere her