Spring til indhold

Familiekontorer

Et familiekontor er en privatejet virksomhed, som investerer på vegne af en rig familie. Der er en række af familiekontorer i Danmark, som investerer i danske virksomheder med henblik på at skabe nye virksomheder og et afkast for familiens formue.

North-East Venture

North-East Venture er en international multistage fond baseret i København, der blandt andet investerer i fintech, AI, VR og AR.

Læs mere her

Heartland

Heartland er investeringsselskabet for familien bag Bestseller. Der investeres i fashion, retail, tech, bæredygtighed, uddannelse og ejendomme.

Læs mere her

Kirkbi

KIRKBI er investeringsselskabet for Kirk Kristiansen familien og har sit hovedsæde i Billund, men med dertilhørende kontorer i Baar i Schweiz og København. Der investeres i en langt række forskellige aktivklasser.

Læs mere her

Genua

Genua er en danskbaseret familiefond, der investerer i danske virksomheder inden for industri. Genua investerer typisk ikke i venture virksomheder.

Læs mere her

Chrispa

Chrispa er et familiekontor, som investerer meget bredt. Helt konkret investeres der i startups med stort udviklingspotentiale.

Læs mere her

Kirk Kapital

Kirk Kapital er Kirk Johansen familiens investeringsvirksomhed med 10 milliarder kroner under forvaltning. Kirk Kapital investeringer i mindre markedsledende danske virksomheder.

Læs mere

Lind Invest

Lind Invest er et familiekontor baseret i Aarhus. Selskabet investerer langsigtet i både børsnoterede og ikke børsnotererede virksomheder.

Læs mere her

Elkjær Group

Elkær Group er et familiekontor i Silkeborg, der investerer i danske virksomheder inden for produktion, handel og service.

Læs mere her

Lottrup & Co

Lottrup & Co er en familiebaseret investeringsfond, der investerer i danske innovative startups eller etablerede virksomheder blandt andet inden for teknologi, software, e-handel mm.

Læs mere her | Hjemmeside