Spring til indhold

Google Ads

Google Ads er reklamer som man betaler for på Google. Her betales der hver gang en besøgende klikker på sin reklame. Derfor er formålet med Google Ads at tiltrække de mest relevante og potentielle kunder, således at man ikke betaler for meget for sin markedsføring sammenlignet med den omsætning, der genereres ud fra markedsføringen.

Obsidian

Obsidian arbejder med Google Ads og alle de knapper, der kan skrues på – dvs. søgeordsannoncerne, Google Shopping, displaynetværket, YouTube, custom intent og meget andet. De har stort fokus på ROAS (hvor mange kroner du får igen i omsætning, når du bruger 1 krone) og hvorvidt din investering i Google Ads og resultaterne kan bidrage til en grøn bundlinje i din forretning. Obsidian afprøver altid de nyeste muligheder, hvilket de har rig mulighed for med erfaring i rigtig mange brancher og administration af samlet et tre-cifret millionbeløb i annoncebudget. 

Læs mere her

LAZZAWEB

Hos LAZZAWEB arbejder de effektivt med Google Ads indenfor alle kampagnetyper som indebærer; Search, Shopping, Display og YouTube Ads. Vi hjælper virksomheder i hele Danmark med annoncering nationalt lige såvel som i Skandinavien. De arbejder med både mindre virksomheder, der annoncerer for 10.000,- kr. pr. måned til de større virksomheder, der annoncerer for +100.000,- kr. Fællesnævneren er, at der er fokus på skalering og ikke drift. Lazzaweb har skaleret flere af vores kunder til nærmarkeder såsom Sverige og Norge.

Læs mere her

InboundCPH

InboundCPH er et Google Marketing-bureau, hvor Google Ads er et af
specialistområderne. InboundCPH eksekverer succesfulde annoncekampagner, som
tiltrækker købeklare kunder til dit website. InboundCPH håndterer og
optimerer dine kampagner løbende, yder faglig rådgivning og tilrettelægger
strukturerede uddannelsesforløb.

Læs mere her

become

Du kan benytte Google Ads, hvad enten du har en webshop eller en hjemmeside, der skal skabe kundehenvendelser. Google Ads er et exceptionelt værktøj i din digitale markedsføring, hvor du kan opnå flere kunder og relevante henvendelser. Afkastet af hver en investeret krone kan måles med Google Analytics. Hos Become hjælper de virksomheder og organisationer med Google Ads, og herunder Google Display og Google Shopping. 

Læs mere her

WEBMAN

Webman opsætter kampagner, der henvender sig til personer, der leder efter din virksomheder og allerede er i købehumør. Google Ads er genialt, så længe der er personer, der søger på dit produkt. Her ser man typisk en højere roas på over 10x pengene igen.

Læs mere her

Komplet Web

Komplet Web ApS opsætter Google Ads kampagner, som er med til at skabe konverteringer for din virksomheder. Kampagnerne er med til at tiltrække kunder, som er købevillige, til din hjemmeside.

Google Ads er altså et annonceringsværktøj, som er et must i din digitale markedsføring, hvis du ønsker maksimal synlighed overfor potentielle kunder, og hvis du ønsker flere henvendelser til din virksomhed.

Læs mere her