Spring til indhold

Green Labs

Green Labs er testfaciliteter til demonstration af nye teknologier inden for klima og energi. Etableringen af testfaciliteterne bidrager til at danske virksomheder kan validere, om de nye teknologier fungerer med hensyn til behov og adfærd for at få de bedste forudsætninger for afsætning.

District Energy Innovation Lab

DEIL bidrager med test og udvikling af grønne fjernvarme- og kølingløsninger. Formålet er at fremme branchens grønne profil og nye løsninger via test og dokumentation. Teknologisk Institut og Fjernvarmens Udviklingscenter står bag DEIL.

Læs mere her

PowerLabDK

PowerLabDK er en eksperimentel platform for elektrisk strøm og energi. PowerLabDK støtter teknologiudvikling, testning, træning og demonstrationer som bidrager med udvikling af pålidelig, omkostningseffektivt og bæredygtige energisystemer baseret på genanvendelige energikilder.

Læs mere her

DanWec

DanWEC støtter udnyttelsen af bølgeenergi i Danmark, hvilket inkluderer at udvikle, eje, udleje og drive faciliteter til test, demonstration og vidensopsamling.

Læs mere her

Green Gas Test Center

Green Gast Test Center fremme det danske energisystems uafhængighed af fossile brændsler. Der tilbydes testcenter med specialiserede undersøgelser og analyser af grønne gasser. Centeret tilbyder analyse og afprøvning af biogas, forgasningsgas, brint, kontrol og validering af måleudstyr, støtte til forsknings- og udviklingsprojekter og rådgivning om grønne gasser i gasnettet.

Læs mere her

GLEEB

Green Lab for Energy Efficient Buildings tester og dokumenterer teknologier og systemløsninger inden for udnyttelse af solenergi, energistyring og energimåling, varme- og ventilationsanlæg, intelligent byggeri, smart Grids, el-forbrugende udstyr og hvidevarer.

Læs mere her

LORC

Test og demonstration af offshore renewable energy teknologier. Aktiviteter spænder fra produktionsteknologier og test af strukturer og komponenter af full-scale test af vind turbinegeneratorer.

Læs mere her