Spring til indhold

Growth hacking

Growth hacking handler om at skabe eksplosiv vækst i besøgsantal og omsætning ved at skrue på de rigtige parametre. Der anvendes mange markedsføringsværktøjer i growth hacking, men growth hacking skal ses bredere end blot markedsføring. For eksempel vil markedsføring typisk fokusere på awareness og acquistion af kunder, men villle derudover ikke fokusere ret meget på retention af kunder. Der kan være et stort “growth hack” i øge kunderetention fra 50 procent il 98 procent. I den forbindelse anvendes nogle helt andre metoder, end i traditionel markedsføring.

Obsidian

Obsidian tilbyder virksomhed growth hacking inden for digital markedsføring såsom søgemaskineoptimering, annoncering og de sociale medier. Der tages altid udgangspunkt i data og viden om brugerne, for at skrue på de rigtige faktorer, således væksten skabes.

Læs mere her

Growthx

Growthx er et konsulent bureau med erfaring at arbejde med virksomheder som Tattoodo, Panion, Duolingo, HelloMind, Nextdoor og Cryptopia. Growthx hjælper produkt- og marketingteams med at forbedre de færdigheder, de har brug for til at vækste deres apps.

Læs mere her

GrowthTribe

GrowthTribe hjælper enkeltpersoner og organisationer med at lære de mest efterspurgte digitale kompetencer gennem praktiske og underholdende læringsprogrammer.

Læs mere her