Spring til indhold

Hastighedsoptimering

Hastighedsoptimering af hjemmesider handler om at få hjemmesider til at loade hurtigere. Din hjemmesides hastighed påvirker, hvor godt din hjemmeside rangerer på søgemaskinerne heriblandt Google. Derfor er det vigtigt at have en veloptimeret hjemmeside, som loader de enkelte sider hurtigt og gnidningsfrit. Det er muligt at teste hjemmesiders hastighed ved at anvende Googles egen hastighedstester. Her indsætter man blot sin hjemmesides URL, hvorefter at Google vil identificere udfordringerne med læsning af hjemmesidens elementer.

Searchmind.dk

Dine brugere/kunder forventer et hurtigt website, hvilket også assisterer user signals fra alle kanaler. Dette vil i sidste ende give en bedre performance, der vil sikre en mere behagelig oplevelse med sitet, og derigennem salg/henvendelser.

Læs mere her

Obsidian

Obsidian udarbejder en analyse af hastigheden på hjemmesider og forsøger at identificere, samt at optimere de faktorer, som med til at gøre hjemmesiden langsommere og forsøger at implementere forbedringer.

Læs mere her

Webamp

Webamp udarbejder en gratis SEO test, hvor det blandt andet analyseres, hvor hurtig hjemmesiden er og dermed komme forslag til hastighedsoptimeringsmuligheder.

Læs mere her

Bonzer

I teknisk SEO laver Bonzer fyldestgørende behovsanalyser og herefter optimering, som styrker hjemmesiders tekniske fundament. Dette er for at øge page experience og give bedre mulighed for at rangere.

Læs mere her

Komlet Web

Komplet Web udarbejder en effektiv hastighedsoptimering, på de hjemmesider vi udarbejder. Det er vigtigt, at en hjemmeside loader hurtigt når kunden besøger den, samt når de navigerer rundt på din hjemmeside.

Hastighedsoptimering hjælper både på kundens helhedsindtryk af din hjemmeside, men også på søgemaskineoptimeringen, og dermed kundens placeringer.

Læs mere her