Spring til indhold

Hjemmesidedesign

Et flot og professionelt hjemmesidedesign kan være vigtig for din virksomhed, såfremt din virksomhed skal fremstå med høj troværdighed og professionalisme. Det kan derfor betales sig at lade professionelle fagfolk med mange års erfaring designe din hjemmeside. I den forbindelse skal du typisk vælge mellem et simpelt hjemmesidedesign, der tager udgangspunkt i et template (den billige løsning) eller et hjemmesidedesign fra scratch (den dyre løsning).

Rikke Ekelund

Webdesigner og -udvikler Rikke Ekelund skaber professionelle og
moderne informationshjemmesider med fokus på konvertering og
SEO-parathed (søgemaskineoptimering). Alle hjemmesider ejes og
vedligeholdes efter levering af kunden. Det er dog muligt at tilkøbe
vedligeholdelsesaftale. Produktionstid (typisk) 2 – 3 uger – indhold
leveres af kunden evt. i samarbejde med tekstforfatter og/eller
grafiker.

Læs mere her

CopenGraphics

Copengraphics tilbyder skræddersyet webdesign, der passer til den enkelte virksomhed. Hjemmesiden bygges i WordPress og der gives guide til at lære selv at redigere i hjemmesiden efterfølgende. Hjemmesiden opbygges responsivt og professionelt med alle nødvendige plugins. Prisen for hjemmeside er en engangsbetaling og man har 100% ejerskab over hjemmesiden efterfølgende. Man kan tilkøbe en serviceaftale hvor CopenGraphics passer på hjemmesiden ved at tage daglig backup og opdatere/monitorere plugins og den generelle sikkerhed.

Læs mere her

1902software

1902software designer hjemmesider og webapplikationer med moderne grænseflader (UI) og max brugervenlighed (UX). Vi tilbyder også brandingstrategier og grafisk design som f.eks. logoer, videoanimationer, bannere og ikoner. Vores team af certificerede designere har designet over 1200 hjemmesider.

Læs mere her

Aveo

Aveo tilbyder skræddersyet og responsivt hjemmesidedesign, hvor du ejer selv hjemmesiden. Aveo har mere end +3.000 succesfulde projekter og tilbyder betaling i rater.

Læs mere her

Komplet Web

Komplet Web går meget op i, at designet skal se indbydende og lækkert ud, og være med til at afspejle din virksomhed. Det skal være nemt at navigerer rundt på hjemmesiden, samt nemt at bruge dens funktioner.

En potentiel kunde skal ikke være mange sekunder på en hjemmeside, for at kunden har fået et positivt eller negativt indtryk. Derfor er det hos Komplet Web vigtigt at hjemmesiden ser godt ud, og at menupunkter og alt på hjemmesiden bare spiller.

Udover en upåklagelig hjemmeside, tilbyder Komplet Web også hosting og service af hjemmesiden, så den altid er opdateret og tager sig godt ud.

Læs mere her