Spring til indhold

Hjemmesider

Hjemmesider kan fungerer som værende et godt “visitkort” for din virksomhed eller have en vigtig funktion i din markedsføring over for kunder. Hjemmesiden viser både din virksomheds identitet (brand), vision og mission og derfor er det vigtigt, at hjemmesiden står helt skarp over for kunderne. Hjemmesiden er med til at bygge troværdighed, samt kan være med til at skabe trafik ind i din salgsfunnel.

Rikke Ekelund

Webudvikler og -designer Rikke Ekelund skaber professionelle og
moderne informationshjemmesider med fokus på SEO og
konvertering.

Læs mere her

WEBMAN

Webman tilbyder hjemmesider lavet til dine behov og efter dine tanker omkring farver og design. Du får det til en engangspris og ejer 100% siden selv herefter. Du får desuden en videomanual med specifikt til din side, hvor Webman “skærmoptager” hvordan du selv retter i tekster, billeder, menupunkter osv.

Læs mere her

LAZZAWEB

Hos LAZZAWEB udarbejder de Google-venlige hjemmesider, der følger Googles retningslinjer. De har fokus på at skabe flotte websites, der kan konvertere, men sikrer samtidig som Google-bureau, at fundamentet og migreringen af det nye website følger vores interne kvalitetskrav, således kunden kan være trygge i processen. Deres webudviklere er uddannet i SEO, og arbejder i processen med kundens website tæt sammen med deres SEO-specialister.

Læs mere her

Hjemmesideeksperten

En hjemmeside er en helt afgørende brik, når du skal ud med dit budskab eller vise omverdenen dit produkt. Her kan Hjemmesideeksperten hjælpe dig med at komme godt i mål med en hjemmeside, der repræsenterer dig på bedste vis. Har du specifikke ønsker til, hvad din hjemmeside skal kunne, så hjælper Hjemmesideeksperten dig med at udleve disse ønsker. 

Læs mere her

1902software

1902software laver WordPress-webudvikling, -design og -support – herunder opdateringer af sites, hastighedsoptimering, plug-in-installation og teknisk SEO. De hjælper med at implementere PIM-systemer til WordPress e-handel eller WooCommerce. De kan også integrere din hjemmeside til eksterne eller interne it-systemer efter behov.

Læs mere her

AWORK

AWORK udarbejder hjemmesider, hvor alt er inklusiv. Det betyder, at du ikke skal være nervøs for nogle skjulte gebyrer og du har en stor tryghed i, at AWORK designer indtil du godkender. AWORK er et af de bedst bedømte webbureauer i Norden med priser vundet i 2018, 2019, 2020 og 2021.

Læs mere her

Komplet Web

Komplet Web opsætter hjemmesider i WordPress. De udarbejder hjemmesider, som er søgeoptimeret, mobilvenligt og responsiv. En responsiv hjemmeside gør, at du er synlig for dine kunder, uanset om det er på computer, smartphone eller tablet, og at den stadig ser flot og præsentabel ud.

Det er væsentligt at din hjemmeside er responsiv og mobilvenlig, da flere og flere søgninger bliver foretaget på mobilen.

Komplet Web tilbyder en komplet løsning, hvor opbygning, hosting og servicering af hjemmesiden indgår, dette inkluderer fri support og upload af tekster, billeder samt andet materiale til hjemmesiden.

Læs mere her