Spring til indhold

Influencer Marketing

Influencer Marketing er markedsføring af produkter eller services udført af enkelte individer, influencers, som har deres eget publikum. Her influeres publikummet af den enkelte influencers personlighed og brand via såkaldt social proof til at også at kunne lide produktet eller servicen. Influencer marketing bliver mere og mere udbredt som markedsføringsdisciplin og forbindes typisk med personer, der reklamerer for produkter eller services på Instragram, Snapchat eller TikTok.

Loggershut

Loggershut er ideelt for dig som iværksætter, der har et begrænset budget til markedsføring. For en lav månedlig ydelse, får du adgang til en stor og god database af social media influencers, der kan sælge og markedsføre produkter eller services for dig.

Læs mere her

Make Influence

Make Influence er en performancebaseret influencer marketing markedspladshvor virksomheder og influencers kan opbygge et stærkt samarbejde, og hvor indtjeningsmulighederne er ubegrænsede, men baseret på målbare resultater. Make Influences plads i markedet, er som en facilitator imellem influencers og brands – dermed er de mellemmanden, der skal sørge for, at begge parter får det bedste ud af samarbejdet.

Læs mere her

KompetenceKanalen

Selvom Influencer marketing ikke er et nyt begreb, er der fortsat mange virksomheder der ikke udnytter alle de muligheder dette giver. Hos KompetenceKanalen A/S hjælper vi ambitiøse danske virksomheder med at danne sig et overblik over de muligheder influencer marketing giver.

Læs mere her

Represented

Represented by Bloggers Delight er Danmarks første og største influencer marketing bureau, grundlagt i 2011. Bureauet er et full-service influencer marketing bureau og kan således hjælpe med strategi samt aktivering af både mikro influencers, makro influencer og mega influencers, og hjælper deres kunder med influencer marketing både i Danmark og udlandet.

Læs mere her