Spring til indhold

Inkubatorer

Inkubatorer tilbyder oftest co-working space, sparring om forretningsudvikling med mentorer og netværk til økosystemets aktører. Der kan også være pitcharrangementer og adgang til investorer.

CIID NEST

CIID Nest tilbyder startups en mentor, co-working space, netværk og adgang til et prototypeværksted, hvor det er muligt at bygge og teste ideer.

Læs mere her

DTU Science Park

Danmarks førende inkubator for deeptech startups. Her er der mulighed for at være en del af Futurebox med et innovativt arbejdsområde for hardware startups og industripartnere.

Læs mere her

ITU Innovators

ITU Innovators er en inkubator for studerende på ITU, hvor det er muligt at deltage events og workshops, samarbejde med andre studerende og andre projekter.

Læs mere her

Science Incubator

Science Incubator er en del af SCIENCE Innovation Hub på KU, hvor det er muligt at få hjælp til ideudvikling, funding, pitching og mentor aktiviteter.

Læs mere her

CSE

CSE er et stort community for studerende på CBS inden for iværksætteri, hvor det er muligt at deltage i en række af udviklingsprogrammer.

Læs mere her

Greencubator

Gencubator er et kontorfælleskab for virksomheder, der arbejder med denne grønne omstilling i Danmark.

Læs mere her

COBIS

COBIS incubator indenfor bio science tilbyder dit eget kontor, præsentation på hjemmeside, adgang til mødelokaler, netværk, seminarer og meget mere.

Læs mere her

DTU Skylab

DTU Skylab er en inkubator på DTU, hvor der udvikles nye produkter og nye startups. Der er fokus på udvikling af nye teknologier fra forksningsverden.

Læs mere her

Fintech Lab

Fintech Lab tilbyder et tre måneders incubation program.

Læs mere her