Spring til indhold

Iværksætterforeninger

Iværksætterforeninger er foreninger, der varetager iværksætteres interesser. Derudover tilbyder de fleste iværksætterforeninger diverse arrangementer såsom netværksarrangementer med iværksættere og investorer.

Dansk Iværksætter Forening

Dansk Iværksætter Forening er Danmarks største forening for iværksættere. Det er gratis at være medlem, og det er muligt at få adgang til et online magasin, samt arrangementer for iværksættere.

Læs mere her

Ladies first

Ladies First er et netværk og fælleskab for kvinder, der forsøger at løfte kvinder til at opnå deres maksimale potentiale. Det forsøges at nedbryde de gamle kønsroller.

Læs mere her

Women in Tech

Women in Tech er en forening for kvinder, som arbejder for at promovere kønsligestilling i tech industrien. Der tilbydes mentorer, rådgivning fra professionelle, jobmuligheder, netværk, arrangementer og deling af inspirerende historier.

Læs mere her

Startup Central

Startup Central er et af landets største netværk for iværksættere, som hjælper iværksættere med at komme i gang med deres ideer. Du kan få sparring med mentorer og hjælp til at udarbejde forretningsplan.

Læs mere her