Spring til indhold

Kapitalfonde

Kapitalfonde er investeringsselskaber, der investerer i modne virksomheder. Her køber kapitalfonden oftest helt eller delvist de eksisterende ejere ud med henblik på at udvikle virksomheden yderligere og sælge virksomheden inden for 3 til 5 år.

Polaris Equity

Polaris Equity er en dansk kapitalfond beliggende i København, der investerer i mellemstore danske virksomheder. Polaris investerer typisk i virksomheder, der har en omsætning fra mellem 20 til 150 millioner euro.

Læs mere her

BWB Partners

BWB Partners er en dansk kapital fond, der investerer i danske virksomheder med en omsætning på mellem 150 til 750 millioner kroner. Kapitalfonden har tilsagn fra investorer på flere milliarder kroner.

Læs mere her

Maj Invest

Maj Invest er den største investor i danske mellemstore virksomheder. Kapitalfonden investerer typisk i virksomheder, der har en omsætning mellem 13 og 130 millioner euro.

Læs mere her

Industri Udvikling

Industri Udvikling er en dansk kapitalfond, der investerer i ejerledede virksomheder. Industri Udvikling har altid en minoritetsaktionærrolle. Kapitalfonden har mere 140 virksomheder i dens historik. Der er primært fokus på B2B med en omsætning mellem 75 millioner kroner til 500 millioner kroner, og investerer typisk fra mellem 10 til 50 millioner kroner for en ejerandel mellem 25 til 50 procent.

Læs mere her

Capidea

Capidea er en dansk kapitalfond, der investerer i virksomheder inden for industri, distribution, software og services. Siden år 2006 har kapitalfonden investeret i 21 virksomheder.

Læs mere her

CataCap

CataCap investerer i danske små og mellemstore virksomheder. Kapitalfonden har et tilsagn på mere end 1 milliarder kroner og investerer primært i virksomheder med en omsætning på mellem 200 og 1.000 millioner kroner.

Læs mere her

ErhvervsInvest

ErhvervsInvest er en mindre dansk kapitalfond, der investerer i små og mellemstore virksomheder i Danmark. Kapitalfonden investerer typisk i virksomheder, der har en omsætning på mellem 50 til 500 millioner kroner.

Læs mere her

Gro Capital

Gro Capital investerer primært i B2B software virksomheder. Kapitalfonden opererer i hele norden, og investerer fra typisk mellem 10 til 50 million euro.

Læs mere her

Dansk Generationsskifte

Dansk Generationsskifte er en dansk kapitalfond, der har fokus på at gennemføre generationsskifte i danske virksomheder.

Læs mere her

Via Equity

Via Equity er en kapitalfond, der investerer flere stadier af virksomheders livscyklus, men primært i virksomheder, der har en omsætning på mellem 10 til 100 millioner euro.

Læs mere her

Adelis Equity

Adelis Equity investerer i nordiske mellemstore virksomheder. Kapitalfonden forvalter 1 milliarder euro og har foretaget 60 virksomhedsopkøb.

Læs mere her

Executive Capital

Executive Capital er et investeringspartnerskab bestående af erhvervsfolk, som går sammen om at investere i danske virksomheder.

Læs mere her

Jysk-Fynsk Kapital

Jysk-Fynsk Kapital er en kapitalfond, der er etableret i 2005 som et alternativ til traditionelle kapitalfonde. Kapitalfonden investerer som i venture kapital og har i alt investeret i 9 virksomheder.

Læs mere her

Halberg Kapital

Halberg Kapital investerer i danske virksomheder, der har en omsætning fra 100 til 250 millioner kroner, har mere end 50 ansatte og har gennemført den første vækstfase. Der investeres ikke i IT, biotek eller pharma.

Læs mere her

Vækst Invest

Vækst Invest Nordjylland er en investeringsfond og investerer i jyske virksomheder med en omsætning på mellem 15 til 120 millioner kroner. Der er fokus på at investere i vækstvirksomheder, virksomheder som skal gennemgå et generationsskifte eller virksomheder som vil sælge dele af forretningen fra.

Læs mere her

Blue Equity

Blue Equity investerer i danske virksomheder med en omsætning på mellem 10 til 250 millioner kroner. Kapitalfonden har investorer i ryggen såsom SE og PFA.

Læs mere her

Bjert Invest

Bjart Invest er en lille dansk kapitalfond, der er liggende i Kolding/Bjert og investerer primært inden for industrivirksomheder.

Læs mere her

KD Selskaberne

KD Selskaberne er paraply-virksomhed med virksomheder, kontrolleres af Droob familien. Der investeres indenfor handel og ejendomme.

Læs mere her