Spring til indhold

Kaution til startups

Kaution til startups gives af få finansielle institutioner i Danmark oftest med det formål at sikre, at de traditionelle banker tør at give lån ud til virksomheder, som har brug for kapital til at udvikle og vækste deres forretning.

Vækstfonden: Vækstkaution

Vækstfondens Vækstkaution er til iværksættere og startups, der ikke har mulighed for at stille med et tilfredsstillende niveau af sikkerheder hos banken eller et leasingselskab. Vækstfonden giver kaution, når virksomheden har behov for et lån på under 2 millioner kroner. Vækstfonden dækker op til 75 procent af bankens risiko.

Læs mere her

Vækstfonden: Vækstkaution til landbrug

Vækstkaution til landbrug er målrettet landbrugsvirksomheder, der ikke har mulighed for at stille med et tilfredsstillende niveau af sikkerheder til at skaffe et lån hos banken. Vækstfonden giver kaution, når virksomheden skal låne under 2 millioner kroner. Vækstfonden dækker Vækstfonden op til 75 procent af bankens risiko.

Læs mere her

EFK: Kaution for anlægslån

Kaution for anlægslån fra EFK er til virksomheder, der skal købe eller lease nye maskiner og produktionsanlæg i Danmark eller datterselskab i udlandet. Når EKF stiller kaution tør banken at yde virksomheden lånet.

Læs mere her

EFK: Eksportkaution

En Eksportkaution fra EKF giver virksomheder hjælp med finansiering af virksomheders løbende driftsudgifter. EFK tager den største del af bankens risiko og dermed bliver det attraktivt for banken at give lånet. Eksportkautionen kan både dække driftskreditter og garantier i forbindelse med virksomheders eksport eller konkrete eksportordre.

Læs mere her