Spring til indhold

LinkedIn ads

LinkedIn Ads er annoncering på LinkedIn, hvor din virksomhed har mulighed for at reklamere virksomhedens produkter, serviceydelser og brand. Formatet er små tekstannoncer eller promovering af LinkedIn i feedet, som vises på brugernes startside. Der er mulighed for at målrette LinkedIn annonceringen ud fra en række forskellige faktorer, som gør det muligt at målrette de meste relevante brugere på LinkedIn. Specielt markedsføring B2B er LinkedIn annoncering yderst relevant.

AWORK

LinkedIn er det mest populære B2B netværk i verden, hvorfor det de senere år har vundet stort indpas når man skulle gøre indtryk inden for netop B2B. AWORK har arbejdet med LinkedIn ads siden dets spæde start og håndterer i dag hundredvis af ads-konti på daglig basis. Hertil blev AWORK i 2021 kåret til Danmarks bedste PPC (pay per click) bureau. Det betyder, at du er i trygge hænder når du skal i gang med at annoncere på LinkedIn.

Læs mere her

Obsidian

Obsidian opsætter og udarbejder annoncekampagner på LinkedIn. Annonceringen kan opsættes til at promovere din virksomheds produkter, serviceydelser, arrangementer, brand, hjemmeside eller i forbindelse med rekrutteringen af nye medarbejdere.

Læs mere her

Wemarket

Wemarket udarbejder en målrettet strategi for annoncekampagner på LinkedIn med det formål skaffe B2B leads og til din virksomhed.

Læs mere her

become

Become hjælper med at oprette, opsætte og optimere annoncekampagner på LinkedIn, blandt andet med henblik på at tiltrække mulige kandidater til jobopslag, leadgenerering, remarketing og målrettede indlæg.

Læs mere her