Spring til indhold

Logo

Din virksomheds logo kan være helt afgørende for din virksomheds succes. Et logo kan hurtigt fortælle dine kunder, hvad din virksomhed står for og kan gøre din virksomhed nemmere at genkende i mængden af konkurrence. Der kan være meget værdi i at have det helt rigtige logo for din virksomheds brand, og derfor kan det heller ikke altid betale sig at betale 500 kroner for udarbejdelsen af et logo.

Nygaardgrafisk

Nygaardgrafisk tager dig fra idéfase til udarbejdelsen af et unikt logo i to farver med tre omgange af korrektur. Logo leveres i vektorgrafik og kan derfor skaleres ned og op helt ubegrænset, samt i png-format til til hjemmesider. Koster som udgangspunkt 7.000 kroner eksklusiv moms.

Læs mere her

CopenGraphics

CopenGraphics designer logodesign og visuel identitet ud fra kundens ønsker og visioner. CopenGraphics kommer ind til kernen af virksomhedens, dens værdier og budskab og designer så det sammenfatter alt dette samt passer til deres målgruppe. CopenGraphics tilbyder både enkeltstående logo design og den fulde visuelle identitet hvor CopenGraphics også designer visitkort og designmanual.

Læs mere her

Logoshop.dk

Logoshop udarbejder logo, der er simple, enkelte og lette at huske. Logoshop tilbyder professionelle grafisk designer med mange års erfaring i skabelsen af logoer til virksomheder.

Læs mere her

Houseofmarketing

Houseofmarketing står for udarbejdelse af logodesign til 4.500 kroner eksklusiv moms. Logo’et leveres i formater, således logo’et kan anvendes til tryk, i filer, på hjemmesider og på sociale medier.

Læs mere her