Spring til indhold

Lokal SEO

Lokal SEO handler om at få din virksomhed til rangere bedst, når der er lokale søgninger (i dit geografiske områder) på din virksomheds industri eller branche. Det kan for eksempelvis være, når du skal finde en bedemand i Roskilde, så vil vrugeren søge efter “Bedemand Roskilde”. Hvis du har en bedemandsbutik i Roskilde, vil du meget gerne have, at netop din hjemmeside rangerer højt på Google i denne forbindelse. Der er mange faktorer, der gør, at din hjemmeside vil rangere højt på lokale søgninger og det er arbejdet og optimeringen af disse faktorer, som er lokal søgemaskineoptimering.

JPO Marketing

JPO Marketing tilbyder inden for lokal søgemaskineoptimering analyse af SEO-faktorer, optimering af SEO On-page, tekstforfatning, optimering af billeder, oprettelse og optimering af Google Business profil, linkoptimering og udarbejder en månedlig rapportering.

Læs mere her

Obsidian

Obsidian udvikler på baggrund af en analyse af jeres hjemmeside en strategi for jeres lokale søgemaskineoptimering, der sikrer høje placeringer på søgemaskinerne, når der søges lokalt.

Læs mere her

Searchmind

Searchmind udarbejder lokal søgemaskineoptimering ud fra søgninger fra brugere fra bestemte byer, landsdele eller andre afgrænsede geografiske områder.

Læs mere her

Bonzer

I teknisk SEO udarbejder Bonzer fyldestgørende behovsanalyser og herefter optimering, som styrker hjemmesiders tekniske fundament. Dette er for at øge page experience og give bedre mulighed for at rangere.

Læs mere her

Komplet Web

Komplet Web ApS optimerer hjemmesider ud fra lokal seo, for at sikre at hjemmesiden kan blive fundet på lokale søgeord. Dette kunne f.eks. være frisører eller håndværkere. Her så spiller lokalitet som udgangspunkt ofte en stor rolle for kunden.

Komplet Web ApS hjælper blandt andet med On-page SEO, samt opsætning af Google My Business, linkbuilding og meget mere for at være til stede på lokale søgeord.

Komplet Web ApS har mere end 10 års erfaring med at hjælpe lokale små og mellemstore virksomheder.

Læs mere her