Spring til indhold

Lottrup&Co

Lottrup & Co er en familiebaseret investeringsfond, der investerer i danske innovative startups eller etablerede virksomheder blandt andet inden for teknologi, software, e-handel mm.

Investeringsstrategi

Stadie: Vores fokus ligger på start-up’s med et par år på bagen, eller etablerede virksomheder der har nået +20 mio. kr. i omsætning og er klar til nye store mål (Product/market fit, skalering, internationalisering) .

Industrier: Vi investerer bredt, men har præference for software, teknologi og e-commerce samt virksomheder med synergi til vores eksisterende portefølje (Software, hardware, teknologi, e-handel mv. | B2B, B2C, C2C, B2B2C).

Søren Lottrup

Henrik Lottrup

Ticket size

  • Vi laver investeringer i mange forskellige størrelser afhængig af den enkelte virksomhed, samt om der er tale om minoritets eller majoritets ejerskab
  • Typisk mellem 1-20 mio. kr.

Value add

Uanset om I er et startup eller en etableret virksomhed, føler vi os godt klædt på til at hjælpe jer videre på næste del af rejsen. Vi har selv været der, og vi har de sidste 20 år bygget og udviklet succesfulde virksomheder fra ide til exit. Derfor er finansiering kun en del af vores tilbud. Som en aktiv investor er vi med hele vejen, og vi bringer vores oplevelser, kompetencer og netværk i spil.

Erfaring og kompetencer

Vi kommer med 20 års erfaring inden for iværksætteri, forretningsudvikling, strategi og venture capital.

Exits

Investeringer