Spring til indhold

Markedsføringsstrategi

Markedsføringsstrategi er en udarbejdet handlingsplan, som typisk baserer sig på en markedsanalyse. Markedsføringsstrategien indeholder derfor en strømlinet plan for, hvordan virksomheders produkter eller serviceydelser når ud til de enkelte kunder. Det vil typisk involverer en række fra- og tilvalg omkring markedsføringskanaler, der er målrettet virksomhedens kundegrupper.

Obsidian

Den indledende dialog med enhver kunde starter med en skarp digital strategi, da den er det absolut vigtigste og det første skridt i arbejdet med den digitale markedsføring. Obsidian hjælper med digital strategi til alt fra den lille webshop til den store internationale B2B virksomhed. Det inkluderer blandt andet valg af kanaler, annoncebudgetter, lande, annonceformater og meget mere. 

Læs mere her

Kynetic

Kynetic tilbyder strategisk rådgivning inden for digitale markedsføringsstrategier baseret på virksomheders data og teknologier, samt hjælper virksomheder med at optimere deres kunders kunderejser.

Læs mere her

Opvækst

Opvækst tilbyder virksomheder en målbar strategi, der baserer sig på din virksomheds nuværende data. Ligeledes tilbydes second opinion for de virksomheder, der eksekverer deres egne strategiprocesser in-house.

Læs mere her

WEB2MEDIA

Tilbyder virksomheder mulighed for sammensætning af deres helt eget markedsføringsteam til udvikling af digitale markedsføringsstrategier.

Læs mere her