Spring til indhold

Offentlige services

Offentlige services hjælper dig og din virksomhed med registrering, betaling af skat, modtagelse af post og meget mere. Du kan finde de vigtigste links til offentlige services, som omfatter registrering af virksomhed, bestilling af NemID m.m.

Virksomhedsguiden

Virksomhedsguiden hjælper nye iværksættere med at stifte ny virksomhed. Dette indbefatter blandt andet at give et overblik over, hvad nye iværksættere skal huske, når de etablerer en virksomhed.

Læs mere her

Virk.dk

Virk.dk er din selvbetjeningsløsning som selvstændig erhvervsdrivende. Det er også her du registrerer din virksomhed og får et CVR-nummer, samt foretager ændringer i din virksomheds registreringer.

Læs mere her

NemID

NemID hjælper med at oprette medarbejdersignatur, således du har mulighed for at legitimere dig online. Du bruger NemID, når du for eksempel skal indberette moms eller når du skal læse indbakken i E-boks.

Læs mere her

NemKonto

Det er på NemKonto, at du tilmelder din virksomhed til NemKonto. NemKonto er en helt almindelig bankkonto som det offentlige anvender til at udbetale penge til dig i forskellige situationer såsom refundering af moms.

Læs mere her

Digital post

Du opsætter din digitale postkasse til din nye virksomhed på virk.dk, så du kan kommunikere med det offentlige.

Læs mere her

SKAT

Det er på Skat.dk, at du indberetter moms og andre oplysninger om din indkomst fra din virksomhed.

Læs mere her

E-Boks

E-boks giver dig mulighed for at modtage og sende digital post til de offentlige myndigheder.

Læs mere her

CVR.dk

Find oplysninger såsom regnskaber og ejerskab på CVR.dk om din og andre virksomheder.

Læs mere