Spring til indhold

Pinterest annoncering

Pinterest annoncering er annoncering på Pinterest, som er et stort billedbaseret socialt medie med flest udenlandske brugere. Selvom det sociale medier er mindre anvendt af danskerne, har det sociale medie mere end 500 millioner aktive brugere på globalt plan. Pinterest er en digital opslagstavle, hvor man kan “pinne” billeder. Derfor minder Pinterest lidt om Instagram, men med fokus på større og flere billeder. Du kan oprette dig til Pinterest Ads her.

Kompetencekanalen.dk

Kompetencekanalen hjælper med udarbejdelse af strategien for Pinterest annoncering, vejledning i oprettelse af virksomhedskonto på Pinterest, opsætning af tags på Pinterest, samt analyse af data og løbende optimering af Pinterest-kampagner.

Læs mere her

Obsidian

Obsidian opsætter og udarbejder annoncekampagner på Pinterest. Det kan både være sponsorerede pins, sponsorerede videopins, promoverede karruseller og promoverede app-pins.

Læs mere her

Asento

Asento analyserer din virksomheds målgruppe, og fastlægger målsætningerne for kampagen. Herefter oprettes og opsættes kampagneannoncerne til Pinterest.

Læs mere her

Wemarket

Wemarket begynder helt fra bunden med at sætte din annoncekonto op på Pinterest, og forsøger at målrette og segmentere kampagnerne til din virksomheds målgrupper.

Læs mere her