Spring til indhold

Podcast produktion

En podcast er en lydserie, som kan forekomme som radioprogrammer/lydprogrammer og hvor lytterne kan høre podcasten fra sin telefon, mobil eller computer. Podcast kan fungerer som en attraktiv markedsføringsmetode, da en podcast kan tiltrække mange interessante potentielle kundeemner. Derfor kan det være nødvendigt med en podcast produktion, som typisk involvering en fase med udviklingen af konceptet, forberedelse af manus og spørgsmål til de enkelte programmer, optagelse, redigering og distribution af podast-serien.

EJOUR

EJOUR er specialister i produktion af podcast til kommercielt brug hos virksomheder og har stor erfaring med at bibeholde eksisterende lyttere, samt at udvide antallet af lyttere.

Læs mere her

Kontekst og Lyd

Kontekst og Lyd hjælper lige fra konceptudviklingen af podcast, til forberedelsen af manus og spørgsmål, samt optagelse, redigering og distribuering af podcast.

Læs mere her

Filt

Filt er et skandinavisk produktionsselskab for radio og podcast og består af en række af radiofolk, har erfaring med fortælling og formidling i lyd.

Læs mere her

Reciprok

Reciprok hjælper med at planlægge produktioner af podcast-serier, samt klipning i postproduktionen til publicering af podcast-serier.

Læs mere her