Prototypeværksteder

Et prototypeværksted er et sted, hvor opfindere og iværksættere kan få hjælpe til at lave en prototype af deres ide eller opfindelse. Hvis du derfor står med en ide er et prototypeværksted et godt sted at starte, fordi du her kan få udformet din første prototype til en rimelig pris. En prototype kan konkretisere dit projekt for potentielle kunder, brugere, samarbejdspartnere, investorer og nye kollegaer.

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

På Ingeniørhøjskolen på Aarhus Universitet er det muligt at få hjælp fra forskellige faggrupper til sparring og produktion af din prototype. Der tilbydes konkret CNC, manuelle maskiner, dreje og fræser, samt smedeværksted og EL-værksted. Det er muligt at komme forbi og tage en snak eller blot sende en e-mail.

Læs mere her

Ecopark Innovation

Ecopark hjælper iværksættere og startups med fysiske faciliteter til at udvikle, afprøve, tilpasse og producere prototyper. Prototypeværkstedet er indrettet således det er muligt at bearbejde metaller. Der betales kun for den tid, der bliver brugt, og de maskiner, der anvendes.

Læs mere her

DTU Science Park

DTU Science Park tilbyder prototypeværksted til hardwarevirksomheder. Prototypeværkstedet har åbent hele døgnet og udstyret med 4 + 16 ch. Oscilloskop, Funktionsgenerator, 8 ch. Termologger, Strømforsyninger, Loddekolber og IR-Kamera, samt 1 Mikroskop, 5 ultimaker, 2+ 3D-printere, 60 Watt CO2-lasercutte

Læs mere her

Teknologisk Institut

Teknologisk Institut tilbyder borgere via Opfinderrådgivningen adgang til prototypeværksted, samt kan virksomheder leje sig adgang til maskiner og ekspertise. Prototypeværkstedet anvender digitale produktionsværktøjer, der gør det muligt at udvikle fra idé til et fysisk produkt og hvor det er muligt at arbejde med med funktionsmodeller og prototyper der produceres ved for eksempel 3D-print og laserskæring.

Læs mere her

doitdesign

doitdesign er specialiseret i produktudvikling og prototypeudformning. Typisk udvikles en virtuel prototype i professionel software før konstruktionen, således den optimale prototype bygges.

Læs mere her

Vejle Erhverv

Vejle Erhverv tilbyder et digitalt prototypeværksted, hvor det er muligt at udvikle og teste prototyper. Det er et kreativt, højteknologisk prototypeværksted, hvor projekter får fysisk form via 3D tegneprogrammer og software.

Læs mere her

Fablab Spinderihallerne

Fablab Spinderihallerne er et prototypested med nyeste digitale produktionsteknologier, samt uddannede prototype instruktører.

Læs mere her

Republikken Create

Republikken Create har laserskærer, 3D printere og et træværksted, hvor du kan udvikle din idé, lave prototyper, forfine et design eller producere produkter. Republikken Create er bemandet med ingeniører til sparring og hjælp med produktudvikling. Der tilbydes ligeledes kurser i forskellige produktionsteknologier og generel produktudvikling.

Læs mere her