Spring til indhold

Public relations

Public relations (eller PR) er en kommunikationsdisciplin, som involverer håndteringen og arbejdet med en virksomheds, organisations eller forenings interne og eksterne (stakeholders) relationer. Arbejdet involverer blandt andet opbygning af netværk til medieverden, samt udarbejdelse af konkrette kommunikative opgaver såsom udformningen af pressemeddelelser og andet type pressemateriale til for eksempel hjemmesider.

EPICENT

EPICENT er et PR bureau for for B2B-, B2C-virksomheder og virksomhedskæder med netværk både lokalt, nationalt og regionalt. EPICENT hjælper blandt andet med produkt-PR, virksomhedsnyheder, og tendenshistorier i nyhederne.

Læs mere her

Wecommunicate

Wecommunicate hjælper virksomheder med kommunikationsstrategi, branding, pressearbejde, nyhedsbreve, digitalt PR, sociale medier, ekstern kommunikation, krisekommunikation, medietræning og international synlighed.

Læs mere her

DISCUS COMMUNICATIONS

DICUSS COMMUNICATIOS hjælper virksomheder med issues management, corporate kommunikation, krisekommunikation, profilering af topledere, produkt-PR, medierelationer, Influencer relations, produktlanceringer, presseevents, content distribution og medieovervågning.

Læs mere her

PointTaken

PointTaken er et PR bureau, som hjælper virksomheder med synlighed i medierne, udarbejdelse af nyhedsmails, kampagner, indhold til hjemmesider og blog.

Læs mere her