Spring til indhold

Regionale væksthuse

De regionale væksthuse giver særlig rådgivning og service til iværksættere og vækstvirksomheder, som en overbygning til den kommunale erhvervsservice. De regionale væksthuse tilbyder sparring og vejledning indenfor forretningsplaner, ledelse, strategi, udvikling af teknologier, innovation, intellektuelle ejendomsrettigheder, CE-mærkning, udformning af budget, økonomistyring, salg, markedsføring, internationalisering og meget mere.

Hovedstaden

Copenhagen Business Hub tilbyder sparring om din virksomheds ambitioner og udfordringer. Derudover tilbyder væksthuset mulighed for deltagelse i webinarer og events rundt omkring i Region Hovedstaden flere gange om året. Væksthuset har mere end 40 forretningsudviklere med baggrund i det private erhvervsliv, som står klar til at kunne give dig sparring og adgang til kompetencer.

Læs mere her

Sjælland

Erhvervshuset tilbyder virksomheder og iværksættere uvildig og gratis rådgivning og sparring. Her vil der være mulighed for at deltage i en række forløb med dertilhørende tilskudsordninger. Der er tilkoblet en række af erfarne forretningsudviklere, som tilbyder hjælp til din virksomheds digitalisering, markedsføring, salg, strategi, ledelse, eksport, finansiering og krisehåndtering.

Læs mere her

Nordjylland

Erhvervshus Nordjylland tilbyder virksomheder og iværksættere uvildig strategisk sparring og overblik over din virksomheds udviklingsmuligheder. Derudover sættes der fokus på udvikling af forretningsmodeller, ledelse, eksportsalg og meget mere via webinarer. Der er tilkoblet mere end 12 forretningsudviklere med baggrund fra det private erhvervsliv med det formål at skræddersy en plan til din virksomhed.

Læs mere her

Midtjylland

Erhvervshus Midtjylland tilbyder gratis sparring og vejledning til alle typer af virksomheder. Derudover hjælper erhvervshuset med at igangsætte den grønne omstillingsproces i virksomhederne i Midtjylland. Erhvervshuset tilbyder events, endags- og todagesseminarer, master classes, samt længerevarende vækstforløb til virksomheder.

Læs mere her

Syddanmark

Erhvervshus Sydjylland tilbyder strategisk sparring af erfarne virksomhedsfolk og bistår til at løse alle typer af udfordringer i din virksomhed. Erhvervshuset afholder løbende arrangementer, hvor det er muligt at danne netværk til at andre virksomheder, samt at få mere viden indenfor vigtige områder om det at starte og drive virksomhed.

Læs mere her