Spring til indhold

Regnskabsprogrammer

Er du træt af at føre regnskab i Excel? Så er der heldigvis mange regnskabsprogrammer, som findes online, hvor du kan føre regnskab. Nogle regnskabsprogrammer har flere funktioner end andre, men alle regnskabsprogrammer indeholder basale funktioner, hvor det er muligt at bogføre, sende fakturaer, lave kreditnotater og oprette kunder. Herudover tilbyder nogle regnskabsprogrammer mere avancerede løsninger, såsom integrationer til Point-of-sale systemer, til webshops, lønsystemer mv.

Dinero

Dinero er et regnskabsprogram til små- og mellemstore virksomheder, der blandt andet giver mulighed for at sende og tjekke, om kunderne har modtaget fakturaer, mulighed for at rykke kunderne for betaling og eventuelt sende dårlige betalere til inkasso. Dinero findes i en gratis og betalende version. Anvendt af mere end 300.000 virksomheder.

Læs mere her

e-conomic

e-conomic er et regnskabsprogram til mindre og mellemstore virksomheder og findes i både en simpel og avanceret version. I den simple version er det muligt at bogføre og føre regnskab, og i den avancerede version er det muligt blandt andet at integrere til POS-systemer, webshop, lagerstyring, budget, rapporter, lønsystemer, tidsregistrering og meget mere.

Læs mere her

Billy

Billy er et simpelt regnskabsprogram til håndtering af fakturering, regninger og udgifter, udfyldte bilag, abonnementsfakturering, moms, EAN fakturering, bankafstemning, automatiske rykkere og årsregnskab. Billy findes i en gratis og betalende version.

Læs mere her

Simpelt Regnskab

Simpelt Regnskab er et regnskabsprogram til freelancere og selvstændige, hvor det blandt er muligt at oprette uendelige antal fakturaer, hurtig oprettelse af kunder fra CVR, sende fakturaer via e-mail eller EAN, vedhæfte bilag, oprette tilbud, sende en rykker, lave kreditnotaer og meget mere.

Læs mere her