Spring til indhold

Revisor

En revisor arbejder med at udarbejde, revidere og kontrollere virksomheders regnskaber, samt hjælper og assisterer revisorer med regnskabsarbejdet. Typisk fungerer revisorer som økonomiske sparringspartner og rådgiver. Konkret hjælper revisorer med at få styr på virksomhedens årsrapport, regnskab, bogføring, moms, skat, revision og fradrag.

Ageras

Populær løsning hvor det er muligt at indhente tre tilbud om udarbejdelse af regnskaber, rådgivning om bogføring og budgettering, samt økonomisk rådgivning.

Læs mere her

Azets

Tilbyder løbende bogføring, afstemning af regnskab, fakturering, debitorstyring, skat og moms, budgetter og opfølgning, periodisk rapportering, årsregnskab og udvidet selskabsangivelse, årsafslutning og klargøring til revision, virksomhedsomdannelse.

Læs mere her

RevisorSkyen

Udarbejde af klasse A og B regnskaber, uden revisionspligt og enkeltmandsfirmaer og meget mere.

Læs mere her

PwC

PwC tilbyder lokale revisorer og rådgivere i hele Danmark (Esbjerg, Herning, Hillerød, København, Odense, Ringsted, Skive, Trekantområdet, Aalborg, Aarhus).

Læs mere her

Deloitte

Deloitte tilbyder revision og rådgivning fra deres hovedkontor i København.

Læs mere her

EY

Tilbyder hjælp til virksomheder inden for opgaver og udfordringer med bogføring, udarbejdelse af regnskaber og sikring af overholdelse af lovgivningen på området.

Læs mere her

BDO

Tilbyder hjælp med skat og moms, samt mulighed for outsourcing af bogføring, lønadministration og rapportering.

Læs mere her

Dinero

Søg blandt over 2.100 revisorer, som har erfaring med Dinero. Klik ind på din by og find en lokal revisor – du finder både anmeldelser, kontaktinfo og navne på alle tilknyttede medarbejdere.

Læs mere her