Spring til indhold

SEO Analyse

En SEO Analyse involverer en analyse af, hvordan din hjemmeside klarer det på søgemaskinerne. SEO analysen udarbejdes forud for selve søgemaskineplanlægningen og søgemaskineoptimeringsprocessen. Typisk inkluderer en SEO analyse en søgeordsanalyse, en teknisk SEO analyse og en onpage SEO analyse. Resultatet af SEO analysen er at kortlægge, hvor din søgemaskineoptimering står svagt og stærkt, og hvor søgemaskineoptimeringsarbejdet bør have sit fokus.

Concept Interest

I al beskedenhed var Concept Interest de første i Danmark til at levere SEO analyser, og siden har de optimeret konceptet løbende. Alt er “lavet i hånden”, og modsat normen på markedet er deres rapporter helt og aldeles uden roser. Concept Interest beskæftiger sig udelukkende med det, der IKKE er i orden, og de finder alt det, de andre ikke finder. Alt er beskrevet rangordnet efter vigtighed og til at forstå.

Læs mere her

InboundCPH

InboundCPH udarbejder en SEO analyse med fokus på teknisk analyse, søgeordsanalyse, linkanalyse og konkurrentanalyse. Den tekniske analyse garanterer et teknisk fundament for hjemmesiden. Søgeordsanalysen involverer en kortlægning af din målgruppes søgevaner. Linkanalysen kortlægger dine indgående links. Konkurrentanalysen kortlægger din konkurrenters SEO-strategier.

Læs mere her

AnalyseME

Gratis værktøj, som analysere din hjemmeside og som giver forslag til søgemaskineoptimering. Involverer derfor en analyse af mulighederne for on-page søgemaskineoptimering og ikke for eksempel ikke en søgeordsanalyse. Værktøjet er et fint udgangspunkt, men erstatter ikke en større SEO analyse af mulighederne for søgemaskineoptimering af dine hjemmeside.

Læs mere her

Bonzer

Bonzers SEO analyser involverer udarbejdelsen af et overordnet overblik, over din hjemmeside SEO-performance, anbefaling af struktur for din hjemmeside, en mindre teknisk analyse, anbefaling af keywords, en profilering af din hjemmesides indgående links, samt en gennemgang med en søgemaskineoptimeringsekspert.

Læs mere her

Riveronline

Tilbyder en gratis SEO analyse af din hjemmeside, som inkluderer on-page analyse, on-page struktur, URL struktur, døde links, indgående links og en generel teknisk evaluering.

Læs mere her

Wemarket

Wemarket udarbejdet en SEO analyse, der inkluderer en søgeordsanalyse (relevante søgeord og søgefraser for din målgruppe), analyse af kvaliteten af din hjemmesides indhold og optimeringsmuligheder, en teknisk SEO analyse heri en vurdering af tekniske udfordringer og en konkurrentanalyse, som kortlægger din dine konkurrenters hjemmesider.

Læs mere her