Spring til indhold

Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering (SEO) eller Search Engine Optimization (engelsk) handler om at optimere (primært) hjemmesider til at rangere bedre på søgemaskinerne såsom Google og Bing. Søgemaskineoptimering kan både foregå på hjemmesiden (on-page), hvor man skriver nogle skarpe tekster eller ved linkbuilding (off-page), hvor man får andre hjemmesider til at linke sin egen side hjemmeside.

LAZZAWEB

Hos LAZZAWEB varetager de det fulde ansvar for en SEO-strategi, som indebærer både strategilægning og eksekvering. De rådgiver ud fra deres egne analyser, og arbejder med tre områder; on-page, teknisk og off-page. De har erfarne copywriters inhouse, og kan derfor løfte hele SEO-eksekveringen i en høj kvalitet.

Læs mere her

become

Når din målgruppe søger efter dit brand eller produkt via søgemaskiner som Google og Bing, så sikrer SEO, at din hjemmeside fremstår godt overfor din målgruppe med tilpassede beskrivelser i indekset, der giver mening for din målgruppe. Med søgemaskineoptimering (SEO) fra Become sikrer du, at dit site er fintunet til Googles ranking faktorer på organisk Google, såvel som Google Ads. 

Læs mere her

InboundCPH

InboundCPH er et Google Marketing-bureau, hvor SEO er et af specialistområderne. Med mere end 20 års erfaring med strategisk SEO, har InboundCPH skabt varige resultater for virksomheder og institutioner i hele Norden. InboundCPH er din vej til vækst via en styrket synlighed over for målgruppen.

Læs mere her

Bonzer

Med SEO optimerer Bonzer virksomheder for at møde brugernes behov med organisk positionering. Bonzer tilbyder analyse (intern samt ekstern), strategi og eksekvering inden for de tre søjler, der udgør SEO; teknisk SEO, content og linkbuilding.

Læs mere her

Obsidian

Obsidian tilbyder søgemaskineoptimering, hvor de arbejder med alle faktorer i Googles algoritme. De har den nyeste viden og sørger altid for, at fokus ligger på de helt rette elementer ift. dit website, branche og konkurrencen ikke mindst. Deres arbejde med SEO består blandt af at sikre, at den tekniske opbygning af dit site er til at forstå for Google og at sikre, at du har det rette content til at slå dine konkurrenter, således du kommer på side 1, i top 3 og op på placering 1 på dine vigtigste søgeord. Obsidian starter altid med at undersøge dine søgeord, potentialet, konkurrencen og kommer med deres bud på budget, tidshorisont og hvorvidt SEO er den rette vej for dig at gå. Grundlæggende kommer de med deres på bud, hvad de ville gøre eller ikke gøre, hvis de ejede din forretning. 

Læs mere her

Skjoldby&Co

Skjoldby&Co arbejder inden for søgemaskineoptimering primært med hjemmesiders teknik, hjemmesiders indhold og hjemmesiders autoritet. Skjoldby&Co arbejder med søgemaskineoptimeringsprocessen i to faser, hvor den første fase inkluderer indledende workshop med dig, en situationsanalyse, en søgeordsanalyse, en teknisk SEO analyse, en konkurrentanalyse, SEO-strategi, planlægning og et opstartsmøde. Herefter påbegyndes søgemaskineoptimeringen, der inkluderer Onpage SEO, optimering af struktur, hastighedsoptimering, tekstforfatning, Digital PR, linkbuilding og og rapportering til kunden.

Læs mere her

Concept Interest

Concept Interest udarbejder søgemaskineoptimering, som blandt andet inkluderer SEO analyse, linkbuilding, omdømme og teknisk SEO. Concept Interest har søgemaskineoptimereret hjemmesider siden 1998 og er en af de erfarne spillere i søgemaskineoptimeringsbranchen. Concept Interest udarbejder søgemaskineoptimering for både små virksomheder og for store koncerner.

Læs mere her

Nutimo

Nutimo tilbyder søgemaskineoptimering uden binding, som involverer content marketing. Nutimo er dedikeret til søgemaskineoptimering og organisk vækst, og tilbyder derfor ikke hjælp til markedsføring inden for andre klassiske markedsføringsdiscipliner.

Læs mere her

AWORK

Skal du findes på Google, så er succeskriteriet en placering på side 1. AWORK har siden 2012 skabt utallige placeringer på side 1 for deres kunder med bl.a. mibook som AWORK skubbede foran gigantiske Saxo inden for ebogs-universet på søgeordet “Køb ebøger”. AWORK udsteder en garanti for en placering på side 1 og ellers får du penge tilbage. Det er din garanti for, at du enten får resultater eller penge retur.

Læs mere her

Komplet Web

Komplet Web hjælper virksomheder gennem SEO med at få mere trafik på deres hjemmeside. Mere trafik giver som udgangspunkt også I sidste ende flere kunder.

Komplet Webs søgemaskineoptimering er med til at rangere dig højt på Googles organiske resultater. Der tilbydes skræddersyede løsninger, der passer til virksomhedens behov og budget. Komplet Web har erfaringen med både små samt store virksomheder overalt i Danmark.

Læs mere her