Spring til indhold

Studentervæksthuse

Studentervæksthuse eller studentermiljøer inden for iværksætteri er tilbud til studerende inden for iværksætteri. Her er det muligt for studerende at få rådgivning, deltage i workshops og arrangementer, få hjælp til opstarten af virksomheden, får kontorplads sammen med andre iværksættere, adgang til netværk og mentorer.

AU Incubator

AU Incubator er et iværksætter-community for iværksættere på Aarhus Universitet med åbent kontorområde, egen startup-rådgiver, adgang til foredrag, arrangementer, kurser og netværk med andre iværksættere.

Læs mere her

SEA

SEA er et miljø for iværksættere på Aalborg Universitet, der tilbyder et startup program, inkubator og foredrag og workshops.

Læs mere her

ITU Innovators

ITU Innovators er en inkubator for studerende på ITU. Her er der events og workshops, samarbejde med andre studerende og andre projekter.

Læs mere her

TEACH

TEACH tilbyder arrangementer og undervisningsforløb for alle studerende på Det Humanistiske Fakultet inden for iiværksætteri og innovation.

Læs mere her

CSE

CSE er et stort community inden for iværksætteri for studerende på CBS. Her er det muligt for studerende at deltage i en række af iværksætterprogrammer.

Læs mere her

UCPH Innovation Hubs

CPH Innovation Hubs tilbyder sparring, netværk og kontorplads for studerende på Københavns Universitet.

Læs mere her

Startup Station

Startup Station er tilbud for studerende på SDU til at kunne deltage i forskellige programmer inden for iværksætteri.

Læs mere her

DTU Skylab

DTU Skylab er en inkubator for pirmært DTU studerende. Her udvikles nye produkter og nye startups med fokus på udvikling af nye teknologier fra forakningsverden.

Læs mere her