Spring til indhold

Teknisk SEO

Teknisk SEO består af den tekniske del af søgemaskineoptimering, som involverer hjemmesidens hastighed, kvaliteten af programmeringen, om hjemmesidens design er responsivt, om der er anvendt de rigtige HTML-tags i tekstens indhold mv. Teknisk SEO er en vigtig og grundlæggende element i at have en søgemaskineoptimeret hjemmeside. Teknisk SEO involverer en del manuelt arbejde, og der er intet andet at gøre, end at tage fat skridt for skridt i de enkelte optimeringsmuligheder.

Concept Interest

Bag begrebet teknisk SEO gemmer sig et væld af mere eller mindre komplicerede elementer, der bare skal være på plads for at blive elsket af Google. Det er alt fra hastighedsoptimering over Schema.org mark-up til styring af for eksempel XML-sitemaps. Concept Interest er kendte for at være ganske krævende, og det er de, fordi Google er det.

Læs mere her

Searchmind.dk

Grundlag for fundamentet inden for teknisk SEO, der sikrer Google crawler dit site optimalt og korrekt. Dette som en generel helhed for sitet, der bl.a. også sikrer Web Core Vitals optimering. Searchmind.dk udarbejder teknisk SEO for at sikre hjemmesiders fundament for yderligere søgemaskineoptimering.

Læs mere her

InboundCPH

InboundCPH udarbejder teknisk SEO, som blandt andet involverer optimering af sitemap, udarbejdelse af robots.txt, hastighedsoptimering, optimering af mobilvenlighed, AMP (Accelerated Mobile Pages), HTTPS Redirects, Canonical tags, Sideinddelt indhold, strukturere data og implementering af Breadcrumbs.

Læs mere her

Bonzer

I teknisk SEO udarbejder Bonzer fyldestgørende behovsanalyser og herefter optimering, som styrker hjemmesiders tekniske fundament. Dette er for at øge page experience og give bedre mulighed for at rangere.

Læs mere her