Spring til indhold

Telemarketing

Telemarketing er en markedsføringsmetode af produkter og tjenesteydelser via telefonopkald til potentielle kunder. Metoden går ud enkelt ud på at en telefonssælger direkte kontakter en potentiel kunde. Inden for telemarketing findes der mødebooking, leadgenerering, præsentation af produkter og services og lignende serviceopkald. Telemarketing kan være en yderst effektiv og direkte måde at skaffe nye kunder på. Telemarketing kan både implementeres in-house eller outsources til tredjepart med speciale inden for telemarketing.

Partnerdialog.dk

Tilbyder telemarketing og hjælp til mødebooking, leadgenerering, opfølgning på mødeinvitationer, serviceopkald, produktintroduktioner og -præsentationer, opfølgning på købsaftaler og bestyrelseshenvendelser.

Læs mere her

EXCITO

EXCITO er eksperter i telemarketing og tilbyder blandt andet mødebookere, markedsanalyse og salgsupport. Hos EXCITO har du mulighed for at få fleksibel og professionel mødebooking.

Læs mere her

Valeur

Valeur tilbyder hjælp inden for telemarketing og mødebooking, samt udarbejdelse af salgsstrategi, kvalificering af leads, vedligeholdelse af kundedialoger og kundesupport.

Læs mere her

Brightvision

Brightvision har mere end 20 års erfaring inden for telemarketing og hjælper virksomheder med leadgenerering på tværs af hele Europa.

Læs mere her