Spring til indhold

Webshop

En webshop er en hjemmeside, som sælger produkter eller serviceydelser. Der findes en række forskellige webshop-systemer heriblandt Shopify og WooCommerce, som gør det relativt hurtigt og nemt at påbegynde at sælge produkter online. Derudover er det også muligt selv at programmere en webshop, men det kræver store kompetencer indenfor webprogrammering. Derfor vælger de fleste at hyre professionelle webudviklere til at udvikle webshoppen, således den står 100 procent skarp over for kunderne. En webshop består af flere delementer, som blandt andet er selve webshop-systemet, betalingsløsningen (heriblandt en indløseraftale), samt integrationer til regnskabsprogrammer, leverandører og fragt.

WEBMAN

Webman tilbyder en webshop 100% klar til at sælge. Lækkert og konverterings venligt design. Webman hjælper også med opsætning til dit betalingsmodul. Du får desuden en videomanual med specifikt til din side, hvor Webman “skærmoptager” hvordan du selv retter i tekster, billeder, menupunkter osv.

Læs mere her

Grafikr

Grafikr er et e-commerce bureau, der bygger performance stærke e-commerce løsninger i Shopify – og designer din online identitet, men i større grad også involvere sig i din vækstrejse både strategisk og eksekverende.

Læs mere her

Hjemmesideeksperten

Når du skal sælge på nettet, så er det ikke ligegyldigt, hvilken webshop du har. Den skal selvfølgelig præsentere dine produkter på bedste vis, og så skal den være komplet salgsoptimeret. Hjemmesiden tager altid en snak med udgangspunkt i dine produkter og ønsker, og skaber derudfra en webshop, som du kan være stolt af.

Læs mere her

1902software

1902software udvikler, designer, supporterer og overtager  eksisterende Magento, Umbraco og WooCommerce webshops. Det team, der har udviklet din webshop, vil være ansvarlig for support efter projektet, ligesom teamet også står for teknisk SEO, hastighedsoptimering og opgraderinger eller opdateringer. De laver også integrationer til ERP, PIM og lagerstyring m.v.

Læs mere her

AWORK

Skal du sælge online så skal du bruge en webshop. AWORK kan prale af, at være et af de bedst bedømte webbureauer i Norden med priser vundet i 2018, 2019, 2020 og 2021. Hertil så er AWORK partner med adskillige leverandører af bl.a. POS-system, betalingsgateway, indløseraftale m.fl. Det betyder, at du får en partner, som har styr på e-handel og som, sammen med dig, kan skabe vækst online.

Læs mere her