Spring til indhold

Youtube Ads

Youtube Ads er annoncering på Youtube, som er en af verdens støreste og mest anvendte søgemaskiner. Der er mere end 1 milliarder besøgende hver måned på Youtube, og det er via Youtube annoncering muligt at ramme sin målgruppe meget præcist. Via Youtube er det muligt at reklamere gennem videoer, som er en utrolig attraktiv måde at få sine budskaber ud. De fleste bruger Youtube til underholdning, og det er i denne forbindelse muligt at få sine budskaber ud som virksomhed. Det er muligt at oprette sin konto hos Youtube her.

Searchmind.dk

Kom effektivt og priseffektivt ud til din helt konkrete målgruppe. Både igennem segmenter, men i særdeleshed også med YouTube 4 Action, der sikrer at vise annoncer til brugere, der allerede i markedet for din vare/service.

Læs mere her

Obsidian

Obsidian udarbejder alt lige fra selve annoncestrategien, udvælgelse af relevante og attraktive søgeord, samt opsætning af produktionen af videoannoncerne på Youtube.

Læs mere her

Webamp

Webamp tilbyder rådgivning om Youtube annoncering, som involverer opsætning af kampagner og tracking. Webamp står ikke for produktionen af videoerne.

Læs mere her

Wemarket

Wemarket udarbejder, opsætter og optimerer Youtube annoncer på den mest effektive måde, tilrettet din virksomheds budskaber og brand.

Læs mere her